Kuriosa

Här finns inga omöjligheter

Stenåsen Kafé och Kök

Kuriosa


"Att starta ett eget kafé eller grunda en catering är något som länge legat och grott inom mig. Det har vart en dröm i flera flera år. Visserligen en dröm som med åren har lagt sig lite men när mina kusiner Maria och Helene frågade mig om jag ville vara med att starta ett kafé med cateringverksamhet ute på deras föräldrars gård var det ingen tvekan. När chanser kommer ska man ta dem. 

Både jag och Helene har en stor passion för matlagning och bakning och att få en chans att göra det oftare är inget vi sörjer över. Maria har en eldsjäl för människor och är en idéspruta utan dess like. Med sin passion för barn och äldre ploppar den ena idéen efter den andra fram till vad vi kan använda vår lokal till. För att bäst ta del av alla möjligheter rekommenderas att kika in på hemsidan lite då och då. Man vet aldrig vad som väntar". / Pernilla


Vår vision med kafét är att skapa en plats där generationer kan samlas och umgås med mottot "Kom hit och känn dig som hemma". (Fast vi fixar disken åt dig). Det ska finnas något för allt. Detta försöker vi uppnå genom att erbjuda diverse aktiviteter till barnen, tidningar och böcker, instrument, spel m.m. Självklart gäller det även utbudet av bakverk och godsaker.


Allting är hembakat med basen i rena råvaror med så lite tillsatser som möjligt.


Ambitionen med cateringen är att ge vad kunden önskar. Vi har inga färdiga paket utan utgår helt från kundens önskningar. Ibland kan det vara svårt att veta vad man vill ha och då hjälper vi givetvis till och kommer med förslag. 

© 2014 • Berga, Stenåsen 311, Kumla • information@stenasenkafeochkok.se